Privatlivspolitik

Som alle andre virksomheder i EU, er vi underlagt Persondataforordningen. Derfor skal vi informere alle vores kunder om vores Privatlivspolitik.

1. Typer af oplysninger, som vi indsamler, og hvad vi bruger dem til Oplysninger der gives ved henvendelse vedr. ordrer Vi indsamler de oplysninger, som du giver os, når du henvender dig til os i forbindelse med en ordre, såsom dit navn, firma adresse, firma tlf. nr. og din e-mailadresse.

2. Sådan bruger vi disse oplysninger Vi kan bruge de oplysninger, som du giver os til at: Ringe eller maile til dig i forbindelse med en bestilt ordre. Sende vores faktura. Vidreformidle din kontakt til evt andre mulig kunder. Sende den ordre, som du har bestilt.  

3. Dataansvarlig Oplysninger, som vi er dataansvarlige for: Vi er den dataansvarlige for stamdata, som du giver os i forbindelse med din bestilte ordre, som omfatter dit navn, din adresse, dit tlf. nr. og

e-mailadresse. Vi er også den dataansvarlige for de oplysninger, der videregives til andre mulige leverandører i forhold til din ordre. Oplysninger, som du er dataansvarlig for: Du er den dataansvarlige for det indhold, som du vælger at offentliggøre til os.

4. Links til websteder Vores Websted indeholder links til andre websteder. Vores medtagelse af sådanne links er ikke udtryk for vores godkendelse af de pågældende websteder. Vi kontrollerer ikke indholdet af disse tredjepartswebsteder, og påtager os intet ansvar for tredjeparten eller deres politik eller praksisser. Vi opfordrer dig til at gennemlæse disse tredjepartswebsteders persondatapolitikker, da deres procedurer til indsamling, håndtering og behandling af personlige oplysninger kan være anderledes end vores.

5. Sikkerhedsforanstaltninger Vi søger at anvende rimelige organisatoriske, tekniske og administrative foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger i vores organisation, og vi reviderer jævnligt vores system for sårbarheder. Men da internettet ikke er et 100 % sikkert miljø, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af oplysninger, som du sender til os. E-mails, der sendes via webstedet, er ikke krypteret, og vi råder dig derfor til ikke at inkludere fortrolige oplysninger i dine e-mails til os.

6. Adgang, rettelse og sletning Adgang til oplysninger om dine personlige oplysninger På din anmodning, vil vi informere dig om det formål, til hvilket vi behandler dine personlige oplysninger, hvilke personlige oplysninger, vi har om dig, hvem, der modtager dine personlige oplysninger, og hvorfra de personlige oplysninger stammer. Rettelse og sletning af dine personlige oplysninger Du bedes informere os, hvis nogen af de personlige oplysninger, som vi, som den dataansvarlige, behandler om dig, er urigtige eller vildledende, og så vil vi rette eller slette dem.

7. Ændringer til Politikken Vi kan ændre denne politik til enhver tid. Datoen, der vises i starten af denne politik angiver, hvornår den sidst blev revideret. Eventuelle ændringer træder i kraft, når vi offentliggør den reviderede politik på webstedet.

8. Henvendelser vedrørende webstedet eller politikken

Hvis du har spørgsmål eller betænkeligheder vedrørende vores politik, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, eller gerne vil have os til at rette dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på: Vestjysk Modelsnedkeri ApS, Isefjordsvej 5, 6715 Esbjerg N, Danmark, CVR-nr.: 15233044, Tlf.: 26412563, E-mail: pbo@vestjyskmodelsnedkeri.dk